2 valmista kakkupohjaa

Kostutusliemi:
1 dl vahvaa, kylmää kahvia
1 rkl sokeria

Mascarponetäyte:
1 dl kuohukermaa
200 g mascarponejuustoa
1/2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruslikööriä, esim. Cointreau

Lisäksi:
4 dl mustikoita
n. 2 rkl tummaa kaakaojauhetta

Ota esille 4 lasia joiden vetoisuus on noin 2 dl. Leikkaa kakkupohjista lasien pohjan kokoisia pyöreitä paloja. Sekoita kahvi ja sokeri keskenään. Valmista täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita sokerit ja likööri mascarponejuustoon. Nostele kermavaahto joukkoon. Lado yhdet kakkupohjat astioihin. Kostuta pohjat tilkalla kahviseosta.Lusikoi kolmannes mustikoista ja mascarponetäytteestä päälle. Lado ja täytä loput kaksi kerrosta samalla tavalla. Siivilöi kaakaojauhe annosten päälle. Anna tiramisun tekeytyä jääkaapissa vähintään 1 tunti ennen tarjoilua.