6-8 kpl

Pohja
200 g suklaatäytekeksejä
100 g margariinia tai voita
3 rkl fariinisokeria
1-2 tl kanelia

Täyte
6 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g maitorahkaa
150 g ranskankermaa
1 ½ dl tomusokeria
1 ½ rkl vaniljasokeria
Puolen sitruunan mehu

Väliin
Noin 50 g suklaata
1 dl kirsikkahilloa

Päälle
Tuoreita kirsikoita
Sulkaata

Murskaa keksit monitoimikoneella tai kaulimella muovipussissa. Sulata voi. Lisää voi ja mausteet keksimurskaan ja pyöräytä tasaiseksi seokseksi. Painele keksiseos muffinivuokien pohjalle (paperisia muffinivuokia käyttäessä laita vähintään kaksi vuokaa päällekkäin).

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Vaahdota kerma. Sekoita tuorejuusto, rahka ja ranskankerma. Mausta sokerilla ja sitruunamehulla. Sekoita lopuksi seokseen vaahdotettu kerma. Liuota liivatelehdet tilkkaan kuumaa vettä ja lisää ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Sulata suklaa paksupohjaisessa kattilassa.

Lusikoi puolet täytteestä vuokiin keksipohjan päälle. Valuta päälle hieman suklaata ja kirsikkahilloa. Lusikoi päälle loput täytteestä ja koristele pinta vielä lopulla suklaalla raidoittamalla. Laita jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi, mielellään seuraavaan päivään. Koristele kakut juuri ennen tarjoilua tuoreilla kirsikoilla, halutessasi voit siivilöidä päälle hieman tomusokeria.