Ainekset:
250 g tummaa suklaata
250 g voita (huoneenlämpöistä)
3 dl sokeri
2 tl vaniljasokeria
2 kpl kananmuna
2 kpl munankeltuaiset
1 tl leivinjauhe
4 rkl kaakao
2 dl jauhot
1 dl kookoshiutaleita
2 pss saksanpähkinät, pussi 140g
Päälle:
100 g Philadelphia tuorejuustoa
100 g voita (huoneenlämpöistä)
1 dl tomusokeri
1 Kpl sitruunan kuori
Ruoanlaitto
Kuumenna uuni 160 asteeseen. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa liedellä. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää vaniljasokeri, munat ja keltuaiset. Vatkaa kunnes taikina on tasaista.
Sekoita mukaan sulatettu suklaa vähän kerrallaan. Sekoita kuivataineet; leivinjauhe, kaakao ja jauhot erillisessä kulhossa. Lisää viimeisenä kookoshiutaleet ja kokonaiset saksanpähkinät kevyesti nostellen taikinaan.
Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia. Browniet ovat valmiita, kun tikulla kypsyyttä testatessa tikku jää hieman tahmeaksi. Poista uunista ja jäähdytä kunnolla. Leikkaa 16 osaan.
Sekoita Philadelphia, voi, tomusokeri ja sitruunan kuori. Annostele seos jäähtyneiden brownie palojen päälle.
sunnuntai, 24. lokakuu 2010
Kommentit