Aivan loistava kinkkupiirakka ohje (vaikka itse sanonkin).

Pohja
100 g rasvaa
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
3 rkl vettä

Täyte
Sinappia
3 kpl tomaattia
250 g kinkkusuikaletta
85 g Aurajuustoa
150 g juustoraastetta
2,5 dl Flora ruoka kevyt ja paksu
2 kpl kananmuna

Sekoita rasva ja kuivat ainekset murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa. Painele taikina matalan uunivuoan pohjalle ja reunoille. Paista 225 asteen lämmössä 5-10 minuuttia.

Levitä esipaistetun piirakan pohjalle ohut kerros sinappia. Asettele tomaattiviipaleet sinapin päälle niin, että ne peittävät pohjan. Sekoita kulhossa kinkku, murustettu aurajuusto ja juustoraaste keskenään. Kumoa kinkku-juustoseos tomaattien päälle. Riko kananmunien koostumus kulhossa vispilällä ja lisää flora. Kaada seos piirakan päälle ja paista piirakka 200 asteessa vielä noin 20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja saanut kauniin värin.