Universaali totuushan on, että pekoni tekee kaikesta parempaa. Tämän viisauden johdattelemana alkaakin nyt blogissamme uusi sarja "Oodi pekonille", jossa esittelemme kokeiluajamme pekonin parissa. Tarkoituskaan ei ole tehdä mitään maailmaa mullistavia erikoisuuksia, vaan lähinnä koittaa tunkea pekonia lähes kaikkeen mahdolliseen ja mahdollisimman paljon. Sarja menee kuitenkin välittömästi tauolle, itseni ollessa vieroituskuurilla vapaasta syömisestä kesäloman jäljiltä tässä ainakin kuukauden ajan.

Jotta pekonista valmistuisi vieläkin parempaa, kannattaa panostaa välineurheiluun. Oma paitakauppani tuolla Zazzlessa kaupustelee erilaisia pekoniaiheisia vaatteita ja mm. essuja, joiden kanssa kokkaaminen on vielä pykälän uskollisempaa suurelle mahtavalle pekonijumalalle. Pekonituotteita pääset ihailemaan tästä.

Ensimmäisenä ruokana tässä osiossa esittelemme Ultrapekonigrillitassut. Kyseessä on tykkiäkin tykimpi annos pekonia pekonigrillitassujen kanssa höystettynä kaikessa yksinkertaisuudessaan juustolla. Valmistuskin on todella vaivatonta ja nopeaa.

Ultrapekonigrillitassut

1 pkt Saarioisten Pekonigrillitassuja
1 pkt Pekonia (HK:n Amerikan pekoni paketissa on juuri sopiva määrä siivuja, vink vink)
juustoraastetta

Kaada juustoraastetta runsas annos grillitassun päälle. Kääri juustotettu grillitassu pekoniin, kaksi siivua tassua kohden riittää käärimään noin suunnilleen lihan kokonaan pekonin alle. Paista uunissa grillitassujen paketin ohjeen mukaan. Tarjoile vaikkapa (kuten kuvassa) ranskalaisten kera.