Nopeaa ja hyvää. Tämän reseptin ehtii pyöräyttää kiireisempinäkin päivinä ja syötävää riittää pitemmäksikin aikaa kokonaisesta pellillisestä.

Taikina
7 dl maitoa
3 kananmunaa
2 dl spelttijauhoja
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa

Täyte
1 iso punasipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl ruokaöljyä
ripaus suolaa
mustapippurirouhetta
1 tl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua jeeraa
2 tl chilijauhetta
1 tl paprikajauhetta
400 g jauhelihaa
250 g kirsikkatomaatteja
150 g juustoraastetta

Kuumenna uuni 220 asteeseen. Valmista taikina sekoittamalla ainekset keskenään. Anna turvota hetken.

Hienonna punasipuli sekä valkosipulia ja kuullota hetki pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja kuullot vielä hetki. Lisää jauheliha ja paista se kypsäksi.

Voitele uunipelti ja kaada taikina pellille ja nostele jauhelihaseos taikinan joukkoon tasaisesti. Halkaise kirsikkatomaatit ja nostele ne jauhelihan päälle. Ripottele lopuksi päälle juustoraastetta ja paista pannaria noin 35 min uunin keskitasolla.