300 g tummaa suklaata
125 g voita 
2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
2 kananmunaa
1 3/4 dl vehnäjauhoja

Kuorrutus
300 g tummaa suklaata
1 dl kuohukermaa
2 tl voita
n. 4 dl pieniä vaahtokarkkeja (löytyy mm. K-supermarketeista ja Citimarketeista)
2 rkl huoneenlämpöistä voita

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka leivinpaperilla, jonka reunat ylittyvät muutamalla sentillä vuoan reunojen yli "nostokahvoiksi". Voitele leivinpaperi pehmeällä voilla. 

Paloittele suklaa kulhoon. Lisää voi. Sulata voi-suklaaseos mikrossa miedolla lämmöllä 20 sekunnin jaksoissa välillä sekoittaen.

Lisää sokeri, suola ja kananmunat sulaan suklaaseokseen ja sekoita tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot joukkoon. Kaada taikina vuokaan. Paista kakkua uunin keskitasolla noin 45 minuuttia, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista ja kakkuun upotettuun puutikkuun jää kosteita muruja. Anna kakun jäähtyä vuoassaan haaleaksi, noin tunnin ajan. 

Valmista kuorrutus: Paloittele suklaa kulhoon ja sulata mikrossa noudattaen aiempaa menetelmää. Lämmitä kerma kädenlämpöiseksi.  Kaada kerma suklaan sekaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon voi lisäämään kiiltoa. Jos kuorrutus tuntuu liian paksulta, lämmitä sitä hetki mikrossa.

Levitä 1/3 suklaakuorrutteesta vuoassa olevan kakun pinnalle. Ripottele vaahtokarkit kakulle tasaiseksi kerrokseksi. Levitä loppu suklaa karkkien päälle. Pane kakku jääkaappiin  noin 2 tunniksi, kunnes suklaa on jähmettynyt.

Nosta kakku vuoasta leivinpaperikahvojen avulla ja leikkaa sopiviksi paloiksi.