4 annosta
600 g possun marinoitua ulkofileetä
Pippurinen täyte
1  pkt Valio Viola mustapekkajuustoa
4-6 rkl hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
1-4 kpl valkosipulin kynsi


Ota filee 1/2 tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön. Leikkaa filee siten, että saat siitä levyn: Leikkaa ensin vaakatasossa n. 1,5 cm:n paksuinen viilto fileen päästä päähän. Jätä liha hiukan toisesta reunasta kiinni ja nosta leikattu osa auki. Jatka leikkaamista vastakkaiseen suuntaan, näin siitä muodostuu levy. Nuiji fileetä kevyesti ohuemmaksi. (kts. kuva)

Lämmitä pippurijuustoa mikrossa noin 10 sekunnin ajan jolloin juustosta tulee tarpeeksi pehmeää työstettäväksi, mutta se ei ole sulanut. Sekoita notkean juuston joukkoon aurinkokuivatut tomaatit ja murskattu valkosipuli. Levitä seos fileelle.
Rullaa kuten kääretorttu ja kääri alumiinifolioon. Nosta rulla uunivuokaan saumapuoli ylöspäin. Kypsennä 200 asteessa 20 - 30 min. Avaa foliota, jotta pinta saa väriä. Paista vielä 30 - 40 min. Anna lihan vetäytyä leikkuulaudalla folion sisällä hetki ennen leikkaamista. Tarjoa mieluistesi lisukkeiden kanssa.