(4 ruokailijalle)

4 reilua viipaletta maalaisleipää
kinkkusuikaletta
maukasta juustoa (esim. Comtè)
4 viipaletta pekonia

Chilimajoneesia

1 valkosipulinkynsi
½ tl kuivattuja chililastuja
4 rkl majoneesia
ripaus suolaa
mustapippuria

Lisäksi
Hienonnettua kevätsipulia
Marinoitua punasipulia
Öljyä paistamiseen

Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna chililastut. Yhdistä kaikki chilimajoneesin ainekset.

Kuumenna öljy pannussa, ja paista siinä leipiin rapea pinta. Nosta leivät tarjoilulautasille ja sivele niille majoneesia. Pyöräytä kinkkusuikaleet pannussa öljyssä valkosipulin kanssa. Levitä kinkku ja juusto leiville. Paista pekonit pannussa rapeaksi. Nosta pekonit leiville. Viimeistele leivät kevätsipulilla ja marinoidulla punasipulilla.