(4 ruokailijalle)
4 reilua viipaletta maalaisleipää
kinkkusuikaletta
maukasta juustoa (esim. Comtè)
4 viipaletta pekonia
Chilimajoneesia
1 valkosipulinkynsi
½ tl kuivattuja chililastuja
4 rkl majoneesia
ripaus suolaa
mustapippuria
Lisäksi
Hienonnettua kevätsipulia
Marinoitua punasipulia
Öljyä paistamiseen
Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna chililastut. Yhdistä kaikki
chilimajoneesin ainekset.
Kuumenna öljy pannussa, ja paista siinä leipiin rapea pinta. Nosta leivät
tarjoilulautasille ja sivele niille majoneesia. Pyöräytä kinkkusuikaleet
pannussa öljyssä valkosipulin kanssa. Levitä kinkku ja juusto leiville. Paista
pekonit pannussa rapeaksi. Nosta pekonit leiville. Viimeistele leivät
kevätsipulilla ja marinoidulla punasipulilla.
keskiviikko, 7. huhtikuu 2010
Kommentit