Vähän myöhässä tämä update nyt tulee ottaen huomioon, että kyseessä olivat Leijonien pelit olympialaisissa. Mutta ei anneta sen haitata menoa vaan lisätään herkkujen ohjeet kaikkien luettavaksi.

Karjalanpiirakoita, munavoita sekä porolevitettä.

Karjalanpiirkat olivat tällä kertaa uunivalmiita pakastepiirakoita, päälliset tehtiin kuitenkin omin käsin.

Munavoi

3 kpl kananmuna
2 rkl voita tai margariinia
½ tl suolaa

Mittaa voi/margariini sekoituskulhoon pehmenemään. Keitä kananmunat koviksi, n.15min. Jäähdytä kylmän veden alla. Pilko munat ja sekoita ne huoneenlämpöiseen voihin/margariiniin. Mausta tarvittaessa suolalla.

Porolevite

150 g Valio crème fraiche
1 kpl punasipuli
150 g kylmäsavustettua poronleikkelettä
Mautamiseen mustapippuria

Leikkaa poro ja sipuli hienoksi silpuksi. Sekoita hienonnettu poro ja sipuli notkistettuun ranskankermaan. Lisää muutama kierros mustapippuria. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua. 

-Tanja