1 pkt lehtitaikinaa

Täyte:
3 sipulia
2 valkosipulinkynttä
5 rkl oliiviöljyä
250 g tuoretta pinaattia
2 dl tuoreita hienonnettuja yrttejä, kuten persiljaa.
1 pkt fetajuustoa
2 kananmunaa
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Voiteluun:
1 kananmuna

Anna lehtitaikinan sulaa pakkausksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua kevyesti reilun kokoisessa kattilassa. Hienonna pinaatinlehtiä pienenmmiksi ja lisää pinaatit kattilaan. Sekoita ja anna niiden pehmentyä ja vetäytyä kasaan. Nosta kattila syrjään ja anna jäähtyä. Lisää sitten yrtit, hienonnettu fetajuusto, kananmunat ja mausteet.  Kauli taikina sopiviksi suorakaiteen muotoisiksi paloiksi. Täyty levyt ja kääri reunat alle. Voitele pinta vatkatulla munalla. Paista 225 asteisen uunin alaosassa noin 30 minuuttia, kunnes pasteijat ovat kauniin ruskeita. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.